Van de plank

Snel het verschil maken met bruikbare, effectieve concepten

Van de plank

Snel het verschil maken met bruikbare, effectieve concepten

Pak materiaal ‘van de plank’ voor het trainen van vaardigheden, van vakmanschap en samenwerking. Om te groeien, individueel of samen, door een spiegel voor te houden, bewust te maken en handvatten te geven. Afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie, kiezen we materiaal dat hier effectief aan bijdraagt. Deze kant en klare concepten maken snel het verschil in:

 • Contactuele vaardigheden
 • Leiderschap
 • Wendbaarheid en agility

Van de Plank

Een goede klantrelatie is goud waard. Die relatie zorgt voor vertrouwen, minder verloop én maakt dat jij vooruit loopt op je concurrenten. Om te zorgen voor waardevol contact met jouw klant, hebben je medewerkers de juiste contactuele vaardigheden nodig. Hier heb ik materialen voor op de plank liggen die op korte termijn de gespreksvaardigheden van jou en je medewerkers helpen versterken.

Wil jij werken aan…

 • Het verhogen van klanttevredenheid
 • Het werkplezier van medewerkers verbeteren
 • Het verlagen van het aantal klanten dat opzegt
 • Het stimuleren van je verkoopresultaten

Dat bereiken we door:

Heldere, simpele en flexibele oplossingen van de plank. Laagdrempelige concepten die op korte termijn effect de vaardigheden van jouw medewerkers te verbeteren. Zo stel je hen in staat tot het voeren van hét gesprek: persoonlijk, telefonisch, via chat of social media.

Jouw mensen zijn vaak je grootste kapitaal. Als leidinggevende of manager heb je grote verantwoordelijkheid om er voor je medewerkers te zijn op het gebied van visie, ontwikkeling in vakmanschap en betrokkenheid. Met mijn ‘van de plank materiaal’ investeer jij in passend leiderschap dat winstgevend is voor jouw hele organisatie.

Wil jij werken aan…

 • Mensgericht leiderschap combineren met resultaat

Dat bereiken we door:

Kritisch te kijken naar de leiderschapsstijl van jouw organisatie. Hoe functioneer jij als leider? Op welke punten kun jij als manager verbeteren? Groeien kan alleen door een spiegel voor te houden, door complimenteren, provoceren en confronteren. Het materiaal van de plank stemmen we af op de leiderschapsvisie van jouw organisatie. 

In deze dynamische wereld verandert de vraag van onze klanten. Ze worden zelfredzamer én verwachten tegelijkertijd een steeds professionelere service. De lat voor zakelijke dienstverlening ligt daarmee steeds hoger. Dit vraagt om een andere, meer wendbare sturing van jouw organisatie en daarmee ook om mensen die zich kunnen aanpassen aan de veranderende vraag.

Wil jij werken aan…

 • Het begrijpen en uitleggen waarom bij transformaties
 • Het creëren van organisatie die meebeweegt met verandering
 • De flexibiliteit en wendbaarheid van medewerkers
 • Het verhogen van het verantwoordelijkheidsgevoel van jouw mensen

Dat bereiken we door:

Een effectieve aanpak waarmee jij zelf aan de slag kunt, zodat jouw organisatie voortaan zo georganiseerd is dat je beter kan inspelen op de vraag van de klant. Ik heb jaren ervaring als Agile Coach, trainer én leidinggevende van Agile Coaches binnen een ING en help je graag vooruit met het begeleiden en trainen van teams, leidinggevenden en andere professionals naar een agile mindset en meer wendbaar gedrag.

“Leven, leren en handelen zijn niet drie aparte dingen; ze zijn niet te scheiden.”

Krishnamurti

Ervaring

31 jaar

Aantal cursisten

18256

Trainingen ontwikkeld

128

Sas is scherp, authentiek, doortastend, energiek, komt snel tot de kern en krijgt met haar ongelooflijk gevoel voor humor en connectie met alle lagen van de organisatie álles voor elkaar.

Josje Schiltmans

Kan ik iets voor jou betekenen?

Sas van Beijeren Team Up & Develop
p/a Frame Offices 
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden 
06 44596670