Learning Consultant

Praktische leeroplossingen

Learning Consultant

Van visie naar leer- en ontwerpprincipes.

Van visie naar leer- en ontwerpprincipes

Ruim 30 jaar ontwikkel ik leer(werk)trajecten waarmee medewerkers, leidinggevenden en studenten inzicht, kennis en vaardigheden opdoen. Om dit leerproces effectief te ondersteunen gebruik ik verschillende leermethoden. Afhankelijk van de organisatie kiezen we samen de meest efficiënte leerweg die aansluit bij jouw ambitie.

In de praktijk betekent dit onder andere:

  • Eigenaarschap processen bij medewerkers
  • Efficiënt en autonoom werken
  • Groeien in samenwerking
  • Verbeterde kwaliteit van diensten
  • Sterker, mensgericht leiderschap

Voor organisaties in uiteenlopende branches

Van gemeente tot zorgverleners, van banken als ING en basisscholen tot retail. Ik dompel me in het begin van een traject onder in de praktijk en beleving van de doelgroep en kom snel tot de kern. Gedurende het hele traject werk ik nauw met je samen. Het is immers jouw praktijk die ik verbind aan mijn Learning & Development expertise. Dankzij co-creatie passende leeroplossing.

Agile werken: snel en effectief wendbaar

De laatste jaren heb ik me grondig verdiept in Agile: een manier van werken die organisaties in staat stelt snel en effectief in te spelen op verandering. Als co-auteur van de One Agile Way of Working voor ING ben ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Agile curriculum voor Agile Coaches wereldwijd. Een waardevolle toevoeging aan mijn portfolio. Veranderingen zorgen voor onzekerheid en zetten traditionele organisaties op slot, agile organisaties varen er juist wel bij en lopen een stap voorop.

“Ik let er niet zo op dat het precies gaat zoals het hoort”

– Astrid Lindgren –

 

Ervaring

Aantal cursisten

Trainingen ontwikkeld

Klantervaringen

Finny Vrij: Ik heb veel collega’s, waaronder ikzelf, sterker zien worden door het samenwerken met Sas. Ze toont veel waardering en heeft oog voor de talenten van mensen. Tegelijkertijd geeft ze eerlijke en directe feedback, ook op onderdelen die beter kunnen. Daarnaast is Sas een erg fijne collega om mee te sparren dankzij haar associatief vermogen en brede kennis en ervaring.”

Finny Vrij, verander en verbeterspecialist

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Sas van Beijeren Team Up & Develop
p/a Frame Offices 
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden 
06 44596670