Over Sas

Alles is mogelijk, als je maar durft

Hallo. Ik ben Sas.

“Wie is die vrouw die al die vragen stelt?”, vraagt de presentator. Haar collega lacht: “Dat is de vrouw die ons product beter gaat maken!”

Voor het opzetten en uitvoeren van een effectieve strategie wil ik alles weten over jouw organisatie. Ik kruip in de huid van het bedrijf door gesprekken te voeren op de werkvloer, het leren kennen van processen en door data eigen te maken. Ik stel de vragen die gesteld moeten worden en vrijwel niemand durft te stellen. Ze zijn cruciaal om tot de essentie van jouw doel(en) te komen. Alleen dan ontdek ik hoe wij samen, praktisch en uitvoerbaar, waarde creëren voor jouw organisatie.

Ik focus op de ontwikkeling van jouw organisatie

Samen waarde creëren door een duurzame focus op individuen, op teams en daarmee op jouw organisatie. Dat is waar ik voor sta. Stel je voor: jij runt een groeiend bedrijf en hebt een aantal werknemers in dienst. Je hecht waarde aan hun ontwikkeling, omdat jij het belangrijk vindt dat zij tevreden en betrokken zijn én omdat het de organisatie ten goede komt. Je hebt geen eigen afdeling Learning & Development. Op dat punt help ik jou graag verder. Ik ben de betrokken collega-expert die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt met duurzaam resultaat.

Kleine aanpassingen met grote impact

Ook met het verbeteren van vaardigheden door het eigen maken van simpele tips en trics maak jij het verschil. Afhankelijk van het doel pakken we een concept van de plank die jij direct kunt inzetten. Of het nu gaat om contactuele vaardigheden, leiderschap, wendbaarheid of het lerend maken van jouw bedrijf. Een paar voorbeelden:

 • Door het toepassen van een heldere gespreksstructuur creëert een telefoongesprek met je klant waarde. Jouw (callcenter)medewerker houdt de regie en beleeft meer plezier in het werk. Bijkomstige voordelen: grotere klanttevredenheid, winst in efficiëntie en daardoor ook in euro’s.
 • Als leidinggevende heb jij de verantwoordelijkheid om er voor je medewerkers te zijn op het gebied van visie, vakmanschaps-ontwikkeling en betrokkenheid. Met mijn materiaal van de plank investeer jij in passend leiderschap en rendement voor je hele organisatie.

Hoe transformeren minder pijn doet

We werken bij een reorganisatie: de tijd van 40 jaar bij dezelfde werkgever is vervlogen. Duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren is een handelsmerk geworden voor organisaties. Dit is onder andere ingegeven door de digitale versnelling. En dat vraagt om verandering, als jij ook voorop wil lopen met jouw organisatie. Ook de klant is veranderd: die is zelfredzaam, kritisch en is meer en meer een gelijkwaardige gesprekspartner en wil in ieder geval zo behandeld worden. Dat vraagt om een andere aanpak en een continue lerende organisatie. Hoe neem jij je werknemers daarin mee? Verandering roept vaak weerstand op, medewerkers worden onzeker, weten niet hoe hun baan er over 5 jaar uitziet. En leren schuurt. Mijn passie is het proces van transformeren, veranderen naar goed kunnen inspelen op wat de klant nu en in de toekomst vraagt, onderdeel van het leerproces te laten zijn. Samen stimuleren wij betrokkenheid en eigenaarschap bij jouw medewerkers, zodat zij niet alleen meegaan in de verandering, maar vooral ook ideeën aandragen om toekomstbestendig te zijn.

Sas staat voor verbinding, passie en versterken

Ik verken graag organisaties, waarbij ik vooral kijk hoe je op een haalbare manier resultaten behaalt. Met een professioneel team van zelfstandigen help ik medewerkers en organisaties het maximale uit hun talent te halen. Dat doe ik door mensen met elkaar te verbinden, ze een spiegel voor te houden en te confronteren met het effect van gedrag, soms door te provoceren om gedrag bespreekbaar te maken. Leren en ontwikkelen is een reis die je samen beleeft. Het vraagt om kwetsbaarheid en kritisch naar jezelf en je organisatie te kijken. Leren is niet altijd leuk, het jeukt soms en schuurt bijna altijd. Alleen door de hobbels te overwinnen en samen dezelfde koers te varen, kom je uit op de bestemming.

Bel mij als jij hulp nodig hebt in…

Het begeleiden van een reorganisatie:

 • Transformaties zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Teams begeleiden in verandering
 • Training en coaching in leiderschap

Leren en ontwikkelen effectief inzetten voor jouw organisatie:

 • Invulling geven aan een passende opleidingsvisie
 • Opleidingen ontwerpen en implementeren
 • Vaardigheidstrainingen ontwikkelen
 • Trainen op het datagedreven werken

Organisatie advies:

 • Het verbinden van bedrijfsresultaten aan jouw operatie
 • Klantgerichtheid van jouw organisatie

 Hoe groot of klein jouw vraag ook is. Ik sta van harte paraat.

Neem je contact met me op?

Sas

Sas is scherp, authentiek, doortastend, energiek, komt snel tot de kern en krijgt met haar ongelooflijk gevoel voor humor en connectie met alle lagen van de organisatie álles voor elkaar.

Josje Schiltmans

Kan ik iets voor jou betekenen?

Sas van Beijeren Team Up & Develop
p/a Frame Offices 
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden 
06 44596670