Mijn diensten

 

 

Mijn diensten

Mijn vermogen om ontwikkelprogramma’s, leermiddelen en trainingen te ontwikkelen die de talenten van jouw mensen versterken, zorgt ervoor dat je organisatie het ingeslagen ontwikkelpad zelfstandig kan voortzetten. Ik zet mijn professionaliteit, levenslust, eerlijkheid, resultaat- en klantgerichtheid in om het verschil te maken in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Als Learning Consultant realiseer ik samen met jou het gewenste resultaat.

Sas van Beijeren

“Richt de wereld in naar je eigen zin.”

– Astrid Lindgren –

Mijn diensten

Learning consultant

Het ontrafelen van het waarom we doen wat we doen. En dat inzicht vertalen naar leerinterventies om bewuster te worden van het effect op je bedrijfsrendement.

Lees meer

Ontwerpen & Ontwikkelen

Leerprogramma’s en trainingen op maat voor jouw organisatie.

Lees meer

Opleidingsadvies

Overdragen van kennis, vaardigheden en voorbeeldgedrag.

Lees meer

Van de plank

Direct in te zetten concepten in onder andere:

Contactuele vaardigheden

Leiderschap

Wendbaarheid en agility

Leren en ontwikkelen

Lees meer

SAS VAN BEIJEREN

Gedreven door mijn leergierigheid vogel ik met energie en passie graag dingen uit om deze vervolgens door te vertalen naar passende producten en materialen.

Ik verken graag organisaties, waarbij ik vooral kijk hoe je praktisch en pragmatisch je resultaten behaalt. Met een professioneel team van zelfstandigen help ik medewerkers en organisaties het maximale uit hun talent te halen. Ik ben de betrokken collega-expert: die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt met duurzaam resultaat.

Afspraak maken

Sas van Beijeren Team Up & Develop
p/a Frame Offices 
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden 
06 44596670