Sas van Beijeren

Denkt mee, ontwikkelt en boekt effectief resultaat
Over mijAfspraak maken

SAS VAN BEIJEREN: VERANDERING, WENDBAARHEID, VAARDIGHEDEN & LEREN OP MAAT, SAMEN REALISEREN WIJ JOUW ORGANISATIEDOELEN!

 

Mijn passie en expertise richt zich op ont-wikkelen.

Organisaties en teams zijn eigenlijk simpel gezegd groepen individuen die met elkaar voor de realisatie van een opdracht staan. Deze groepen maken de weg naar realisatie vaak in-gewikkeld. Ze wikkelen zich in aannames, wat ze van elkaar of hun opdracht vinden én hebben verschillende interpretaties rond wat ze moeten doen om hun opdracht te realiseren. Ze zijn zich dit alleen niet of onvoldoende bewust, realisatie stokt, er ontstaat frictie of uitval. Als deze symptomen zich voordoen word ik gevraagd te komen. Met de te realiseren opdracht als leidraad, begeleid ik de teams in het bestrijden van de symptomen door met hen te ont-wikkelen op team en individueel vlak. Daarbij is zelfs bij de meest complexe opdrachten mijn aanpak gericht op simplificeren, structureren en focus. Hun te realiseren opdracht, het proces dat ze daarbij hanteren en team interactie zijn daarbij sleutel thema’s.

Organisatieontwikkeling & Professionele (talent)ontwikkeling door Sas van Beijeren

Organisatie ontwikkeling

Trajecten waarbij ik langere tijd meeloop binnen een organisatie en samen met teams de stappen zet richting de toekomst. Hierbij kun je denken aan het vaststellen van de lange, middellange & korte termijn doelen, realisatie cycli inbedden, teambuilding & team effectiviteit.

Professionele (talent)ontwikkeling

Opdrachten waarbij ik concrete producten oplever, zoals een leerlijn of daadwerkelijk sessies doe met individuen of het team. Vaak zijn dit aan organisatie ontwikkeling gelieerde opdrachten, waarbij ik invlieg of lever op verzoek.

Ervaring

Aantal cursisten

Trainingen ontwikkeld

Cases

Mijn opdrachten en ervaringen in de praktijk

Organisatieontwikkeling

Roche NL NL Vestiging van Farmaceutische organisatie
 • (Bege)Leiden van het transformatieteam in de implementatie van een wendbare manier van werken
 • Teamontwikkeling:
  • Teambuilding: Via Tuckman fases
  • Agile manier van werken implementeren middels 90 daagse leercycli

“Sas en ik hebben samengewerkt in het neurologieteam van Roche Nederland; ik in de rol van product owner en Sas als agile coach.
Ik heb met heel veel plezier samengewerkt met Sas en ik heb ook enorm veel van haar geleerd. Sas heeft humor, een no-nonsense aanpak en weet op een zeer prettige en effectieve manier om (werk)processen expliciet te maken en te verbeteren. Ze combineert energie, humor, doortastendheid en pragmatische aanpak met een oprechte interesse in mensen en een gedrevenheid om processen en teams beter te maken. Mede door de coaching van Sas, is het team veranderd in één van de meest succesvolle teams binnen Roche en dient het als een voorbeeld voor de rest van het bedrijf.
Buiten het team deelde Sas de leerprocessen die wij als team doormaakten om ook de rest van het bedrijf hiervan te laten profiteren.
Van een keuze voor Sas als agile coach voor je team of bedrijf krijg je geen spijt!”
– Tjitske –

“Zo fijn en leerzaam om met een professional als Sas te mogen samenwerken tijdens een transformatie. Met haar enthousiasme, observerend vermogen, het durven stellen van prikkelende vragen en een dosis humor, laat ze het team groeien op individueel en op business niveau. Ze voelt haarfijn aan wat het team nodig heeft en draagt continu creatieve oplossingen aan. Haar manier van werken en het creëren van een agile mindset op een natuurlijke wijze zorgt ervoor dat iedereen in z’n kracht komt te staan en bevordert het samen behalen van optimale resultaten. Coaching door iemand als Sas is van enorm toegevoegde waarde en ik kan het iedereen van harte aanbevelen!”
– Annelien –

“Ik heb de eer gehad om samen met Sas in het Transformatie Team bij Roche te zitten. Sas heeft het vermogen om als een giraffe een organisatie binnen te stappen: zowel met haar ‘poten in de klei’ (in de teams) als op management team niveau waardoor ze tegelijkertijd overzicht kan houden op de hele organisatie om op strategisch niveau de lijntjes met elkaar te verbinden. Hierdoor weet ze in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen en dit bespreekbaar en werkbaar te maken. Gedreven en resultaatgericht ziet ze wat een organisatie of team nodig heeft om een stapje beter te worden. Met haar enorme schat aan ervaring helpt zij ons hierbij, niet alleen met tips en tools, maar juist ook met mindset en het creëren van een lerende cultuur om het daarna zelf ook te kunnen! Door haar professionaliteit met een persoonlijk randje en een flinke dosis humor was het een feest om met Sas samen te werken.
Ben je op zoek naar zo’n giraffe in je organisatie of voor je team die in staat is om op 3 assen (team, business en agile coaching) je organisatie of team beter te maken, dan ben je bij Sas aan het goede adres.
Bedankt voor de fijne samenwerking!”
– Carien – 

Jan Krediet Transport Bedrijf
 • Ontwikkelen & inbedden van een agile manier van werken
Roche Product Development Future State Element: Trust with Patients & Society
 • Team & Leiderschapsontwikkeling:
  • Leiderschap coaching: VACC-methodologie LCP
  • Team building: Via Tuckman fases
Roche Product Development Voyager Programme
 • Team & Leiderschapsontwikkeling:
  • Leiderschap coaching: VACC-methodologie LCP
  • Teambuilding: Via Tuckman fases
Ministerie van Binnenlandse Zaken Shared Service Center P-Direkt
 • Team & Leiderschapsontwikkeling:
  • Leiderschap coaching: VACC-methodologie LCP
  • Teambuilding: Via Tuckman fases

Agile manier van werken implementeren middels 90 daagse leercycli.

Professionele talentontwikkeling

Abbvie NL Farmaceutische organisatie

Faciliteren van een design sprint: Met een multifunctioneel team een bestaande rol herdefiniëren gebaseerd op verwachte toekomstige marktontwikkelingen.

WIJ Groningen

Ontwikkelen van de Pre & Onboarding voor alle nieuwe medewerkers, waarbij het talent van de nieuwe collega een integraal onderdeel vormt van de eerste 100 dagen.

Sociale Teams Borger Odoorn

Team Talent bewustwording & ontwikkeling met het leiderschap & de teams (TMA).

Blauwe Zone Communicatie buro

Team & Talent bewustwording ontwikkeling met het leiderschap & de teams (TMA)

OVER SAS

Gedreven door mijn leergierigheid vogel ik met energie en passie graag dingen uit om deze vervolgens door te vertalen naar passende producten en materialen.

Ik verken graag organisaties, waarbij ik vooral kijk hoe je praktisch en pragmatisch je resultaten behaalt. Met een professioneel team van zelfstandigen help ik medewerkers en organisaties het maximale uit hun talent te halen. Ik ben de betrokken collega-expert: die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt met duurzaam resultaat.

Wanneer maken wij een afspraak?

Afspraak maken

Sas van Beijeren Team Up & Develop
p/a Frame Offices
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden

ingang Sophia’s Leeuwarden